Formula

τηλ. επικοινωνίας 210-5157400

Σύστημα Προστασίας Ηλεκτρικών Πινάκων

Το πρόβλημα...

Ηλεκτρικά ερμάρια μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε βιομηχανικό ή επαγγελματικό χώρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ερμάριο μπορεί να είναι ένα μόνο, ενώ σε άλλες μπορεί να περιλαμβάνει μια μεγάλη αίθουσα γεμάτη με ηλεκτρικά ερμάρια. Σε περίπτωση που συμβεί μια πυρκαγιά σε ένα από αυτά τα ερμάρια, αυτό θα καταστρέψει συνήθως τα περιεχόμενα του ερμαρίου, αλλά μία ανεξέλεγκτη φωτιά θα μπορούσε να μεταδώσει τη φωτιά σε όλο το δωμάτιο ή ακόμα και το κτίριο, με αποτέλεσμα τεράστιο κόστος χρημάτων αλλά και χρόνου διακοπής.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ερμαρίων, το σύστημα i-SAFE προσφέρει μια αξιόπιστη,
οικονομικά αποδοτική μέθοδο, με την ανίχνευση και την καταστολή της πυρκαγιάς απ’ευθείας στο ίδιο το ερμάριο.

pinak1 copyΚάποια τυπικά ερμάρια περιλαμβάνουν:

- Κέντρα ελέγχου μηχανών
- Ηλεκτρικοί πίνακες
- Ντουλάπες ελέγχου
- Σχάρες καλωδίων
- UPS
- Μετασχηματιστές
pinak2.jpg
Στατιστικά, οι κυριότερες πηγές έναρξης φωτιάς, είναι:

-    Κόπωση καλωδίων
-    Ακατάλληλη εγκατάσταση
-    Υπερφόρτωση κυκλωμάτων
-    Αποτυχία εξοπλισμού
-    Άλλες περιβαλλοντικές αιτίες
Η λύση i-SAFE


pinak3.pngΛόγω του ότι το σύστημα i-SAFE αναλαμβάνει την πυρανίχνευση και την κατάσβεση εντός της επικίνδυνης περιοχής, μια υποβόσκουσα και αυξανόμενη φωτιά μπορεί να ανιχνευθεί εξαιρετικά γρήγορα, εμποδίζοντας την εξάπλωσή της σε άλλες περιοχές του κτιρίου που θα απαιτούσαν την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή την ενεργοποίηση του συστήματος Sprinkler.

Με τον τρόπο αυτό, η ζημιά περιορίζεται στο ίδιο το ερμάριο και αποφεύγονται οι παράπλευρες ζημιές που προκαλούνται από τα παραδοσιακά συστήματα πυρόσβεσης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ i-SAFE

  • Γρήγορη, Αξιόπιστη πυρανίχνευση
  • Χρησιμοποίηση Καθαρών κατασβεστικών υλικών – δεν απαιτείται καθαρισμός χώρου
  • Εγκατάσταση σε νέους ή υφιστάμενους πίνακες
  • Καμμία παρέμβαση στην εγκατάσταση ή τη συντήρηση του εξοπλισμού
  • Τα συστήματα i-SAFE δεν επηρεάζουν την αξιολόγηση IP
  • Ο Θερμικός Σωλήνας Ανίχνευσης του συστήματος i-SAFE είναι ηλεκτρικά μη αγώγιμος
  • Ο Θερμικός Σωλήνας Ανίχνευσης του συστήματος i-SAFE ακολουθεί τις οδεύσεις των καλωδίων για την είσοδο στον πίνακα – δεν απαιτεί να γίνουν νέες τρύπες
  • Ο Θερμικός Σωλήνας Ανίχνευσης του συστήματος i-SAFE επιτρέπει την πυρόσβεση κατευθείαν στην πηγή της φλόγας
  • Τα συστήματα i-SAFE μπορούν να ενσωματωθούν και να συνεργαστούν με συστήματα ελέγχου
  • Τα συστήματα i-SAFE δεν απαιτούν καμία παροχή ενέργειας και είναι εντελώς αυτόνομα

fiw.png


i-SAFE SYSTEMS

IMG 4909pinak5.pngΣτην πυροπροστασία, στόχος δεν είναι να σβήσουμε μια φωτιά που έχει ήδη πάρει διαστάσεις, αλλά να προλάβουμε μια φωτιά ΠΡΙΝ εκδηλωθεί, ή να τη σβήσουμε ΠΡΙΝ πάρει διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Στόχος είναι η καταστολή της αρχικής φωτιάς.

Αυτό ακριβώς υπηρετεί το σύστημα i-SAFE. Η ψυχή του συστήματος είναι ο θερμικός σωλήνας i-SAFE. Με την ευελιξία που μπορεί και παρέχει ένας πλαστικός σωλήνας 6 χιλιοστών μπορείτε να πετύχετε 100% τον στόχο σας, την καταστολή της μικρής αρχικής εστίας, που είναι ΠΑΝΤΑ ο πρόδρομος μιας φωτιάς σε ανάπτυξη.


Ο σωλήνας i-SAFE διαθέτει στην επιφάνειά του άπειρα σημεία ανίχνευσης φωτιάς. Και κάθε σημείο που θα ανιχνεύσει φωτιά, η ίδια η φωτιά το μετατρέπει αυτόματα σε ακροφύσιο κατάσβεσής της. Αυτή η διπλή φύση του σωλήνα, κάνει το σύστημα i-SAFE, τόσο ιδανικό, όσο και μοναδικό.


Ιδανικό, αφού ο σωλήνας μπορεί να τοποθετηθεί με ελάχιστο κόστος, οπουδήποτε κοντά σε πιθανές εστίες ανάφλεξης και να πετύχει το απόλυτο αποτέλεσμα τη στιγμή της κρίσης.


pinak4.jpgΜοναδικό, διότι δεν υπάρχει ανάλογο σύστημα με άπειρα σημεία ανίχνευσης-κατάσβεσης. Με αυτές τις δύο ιδιότητες, του μοναδικού και του ιδανικού, το i-SAFE γίνεται ένα εξαιρετικό όπλο στη δουλειά σας, προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εφαρμογές που μέχρι τώρα δεν γινόταν να καλυφθούν από άλλα συμβατικά συστήματα.


Το i-SAFE σε μια εφαρμογή δεν ανταγωνίζεται άλλα συστήματα ούτε τα καταργεί. Λειτουργεί με χειρουργική ακρίβεια πρώτο απ’ όλα, παρέχοντας την άμεση κατάσβεση της αρχικής μικρής φωτιάς με έμφαση σε δύσκολα σημεία υψηλής επικινδυνότητας.


Ωστόσο, το i-SAFE δεν αποτυγχάνει, δεν "χαλάει".


Η σχεδίαση της λειτουργίας του βασίζεται στη φιλοσοφία του ότι «χαλάει» για να δουλέψει, οπότε δεν μπορεί να μην δουλέψει αν χαλάσει! Έτσι, καλύπτοντας με το i-SAFE τα σημεία υψηλής επικινδυνότητας, πετυχαίνετε το απόλυτο αποτέλεσμα.


Σβήνετε τη φωτιά ακριβώς στο σημείο και τη στιγμή που πάει αυτή να ξεκινήσει.

Η εμπειρία, συνδυασμένη με λίγη φαντασία και ευρηματικότητα είναι τα καθοριστικά στοιχεία για ακριβή διάγνωση των πιθανών σημείων ανάφλεξης, και σωστή τοποθέτηση του σωλήνα σε κάθε εφαρμογή.

index_copy.jpg 
   Kατεβάστε εδώ το φυλλάδιο


Ενημερωτικο Δελτιο

Please enable the javascript to submit this form

Επικοινωνια


Καπανέως 73
104 44
+30-210-5157400
Fax: +30-210-5157401
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλεστε με

Στην εταιρία μας πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Εισάγετε τα στοιχεία σας για να σας καλέσει άμεσα εκπρόσωπος της Εταιρίας.

Design & Implementation by Brainwash