Στη FORMULA, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, να πληρούν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης της Νομοθεσίας και των Κανονισμών που διέπουν την Πυροπροστασία .

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Πυροπροστασίας, καθώς έχουμε βαθιά κατανόηση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων, και δεκαετίες εξειδικευμένης εμπειρίας στον κλάδο. Εργαζόμαστε σε συνεργασία με τους πελάτες μας, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντάς τους κατάλληλα, ώστε να συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις.

Οι πελάτες μας μπορούν επίσης να επωφεληθούν μεταβιβάζοντας την Πυροπροστασία της εγκατάστασης σε επαγγελματίες με Εθνική παρουσία και γνώση της Νομοθεσίας.

Είτε θέλετε συστήματα ενεργητικής & παθητικής πυροπροστασίας είτε πυροσβεστήρες, προσφέρουμε προϊόντα, εγκατάσταση, εκπαίδευση και υπηρεσίες πυρασφάλειας, από νοσοκομεία και εργοστάσια μέχρι καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η δέσμευσή μας για ποιότητα και η τήρηση των Κανονισμών και της Νομοθεσίας, είναι αυτό που μας οδηγεί μπροστά.

 

100% Complete
 

   

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση Πυροσβεστικών Δικτύων (Σωληνώσεις), Πυροσβεστικών Συγκροτημάτων, Συστημάτων Πυρανίχνευσης - Πυρόσβεσης. Οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

 

100% Complete

Πιστοποιήσεις 

 

01. Πιστοποίηση ISO 9001:2008

02. Κανονισμός Αναγνωρισμένης Εταιρίας

03. Πιστοποιητικό Υδραυλικής Δοκιμής Πυροσβεστήρων

04. Πιστοποιητικό Υδραυλικής Δοκιμής Μεταφερόμενου Εξοπλισμού υπό Πίεση

05. Πιστοποιητικό Επάρκειας Αρμόδιου Ατόμου

06. Πιστοποίηση AMEREX

07. Πιστοποίηση LEHAVOT

 

100% Complete
  • Ποιοι είμαστε Από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας κρίνεται σε πολλές περιπτώσεις η περιουσία ακόμα και η ζωή κάποιου ανθρώπου. Και πρέπει να φροντίζουμε η δουλειά αυτή να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το επάγγελμα που διαλέξαμε έχει κινδύνους, έχει ευθύνη…
    Μάθετε περισσότερα…
  • Ιστορία Η FORMULA είναι κατασκευαστική εταιρεία με αποκλειστική δραστηριότητα την Πυροπροστασία και παράλληλα Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου Χαμηλής & Υψηλής Πίεσης. Ιδρύθηκε το 1971 από τους Γεώργιο Αγγελικάκη, Χαράλαμπο Καρρά και Σταύρο Παππά και ήρθε να συμπληρώσει το κενό μεταξύ της…
    Μάθετε περισσότερα…
  • Υποδομή Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί για την παραγωγή της και την παροχή υπηρεσιών με Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα πεδία της Κατασκευής Πυροσβεστήρων, των Υδραυλικών Δοκιμών Δοχείων Πίεσης, της κατασκευής Μονίμων Συστημάτων Πυρόσβεσης,…
Μάθετε περισσότερα…