Ποιοι είμαστε

Από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας κρίνεται σε πολλές περιπτώσεις η περιουσία ακόμα και η ζωή κάποιου ανθρώπου. Και πρέπει να φροντίζουμε η δουλειά αυτή να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το επάγγελμα που διαλέξαμε έχει κινδύνους, έχει ευθύνη σε κάθε κρίκο της αλυσίδας και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται – ειδικά από τους επαγγελματίες του κλάδου – ως «ευκαιριακή», με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πολιτική της εταιρείας μας συνοψίζεται σε μία φράση: “Ingenious Ideas for Fire Safety”.

η FORMULA θεωρείται σήμερα από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση στην Πυροπροστασία.
Η χρήση διαφορετικών και πρωτοποριακών συστημάτων ανίχνευσης φωτιάς, που βασίζεται σε πνευματικό θερμικό σωλήνα και που έχει άπειρες – πρακτικά – εφαρμογές (συστήματα i-SAFE), είναι μια καινοτομία που άλλαξε τα δεδομένα στην Αγορά.

Η εισαγωγή και διανομή στην Ελληνική Αγορά του ειδικού οικολογικού αφρού πυρόσβεσης και των υλικών καθαρισμού και απορρύπανσης της BIOVERSAL® Int'l, οδηγεί την εταιρεία σε νέα μονοπάτια, με όπλο ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.
Η συνεργασία μας με μεγάλους Οίκους, όπως η AWG στον πυροσβεστικό εξοπλισμό, η OSW στους πυροσβεστικούς σωλήνες, αλλά και η SIEMENS στα συστήματα πυρανίχνευσης τελευταίας γενιάς, δείχνουν τη δυναμική της εταιρείας.
Στην FORMULA είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το αύριο με την αισιοδοξία που πηγάζει από τη γνώση μας και την αγάπη μας στο αντικείμενο. Και δίνουμε την υπόσχεση ότι η σχέση με τους πελάτες μας, υφιστάμενους και νέους, θα διέπεται από την ειλικρίνεια που μας χαρακτηρίζει, γνωρίζοντας ότι θα κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε...

 

100% Complete