Πώς λειτουργεί το FloodSax

 

Σάκος άμμου χωρίς άμμο(!)

Ο καλύτερος εναλλακτικός σάκος άμμου που θα χρειαστείτε ποτέ, ειδικά καθώς πολλοί άνθρωποι ρωτούν "λειτουργούν πραγματικά οι σάκοι άμμου;" ως αντιπλημμυρικά φράγματα για τον αποτελεσματικό μετριασμό των πλημμυρών και την πρόληψη των πλημμυρών. Οι σάκοι FloodSax χωρίς άμμο (τους οποίους οι άνθρωποι αποκαλούν επίσης Floodsacks ή Floodbags) είναι ιδανικές αντιπλημμυρικές άμυνες για την προστασία του σπιτιού και της επιχείρησής σας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, από πλημμύρες και διαρροές και δείχνουν ακριβώς τι είναι λάθος με τους παραδοσιακούς σάκους άμμου.

Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει άμεση ανταπόκριση και πολύ γρήγορη παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

 Πώς λειτουργούν οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου για την πρόληψη πλημμυρών

Το FloodSax είναι ένας εναλλακτικός σάκος άμμου ιδανικός για την άμυνα κατά των πλημμυρών, τον μετριασμό και την πρόληψη αυτών και είναι γρήγορο και εύκολο να αναπτυχθεί ως αποτελεσματικό φράγμα κατά των πλημμυρών για τους ανθρώπους που θέτουν το ζωτικό ερώτημα "πώς μπορώ να προστατεύσω το σπίτι ή την επιχείρησή μου από τις πλημμύρες;"

Οι σάκοι άμμου FloodSax μετατρέπονται από ελαφρύς σαν μαξιλαροθήκη σε καλύτερους από τους παραδοσιακούς σάκους άμμου σε περίπου 3 λεπτά για να σας παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τις πλημμύρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ρωτάτε "πού μπορώ να βρω σακούλες άμμου" όταν υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας.

Οι εναλλακτικοί σάκοι FloodSax χρησιμοποιούνται πλέον από εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων, διαχειριστές επιχειρησιακής συνέχειας και ανθεκτικότητας, διαχειριστές σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης και διαχειριστές κινδύνων πλημμύρας και είναι απαραίτητοι για τους ανθρώπους που ζουν σε «επικίνδυνες για πλημμύρες» περιοχές.

Για να λειτουργήσει η προστασία από τις πλημμύρες FloodSax, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και να παρακολουθήσετε αυτούς τους εναλλακτικούς σάκους άμμου να επεκτείνονται με θαυματουργό τρόπο, ώστε να είναι έτοιμοι από την παροχή φραγμών πλημμύρας για πόρτες έως την προστασία από πλημμύρες για γραφεία και εμπορικά κτίρια.

Η ημιπορώδης εσωτερική επένδυση στο εσωτερικό του FloodSax περιέχει ένα ειδικό πηκτικό πολυμερές με εκατοντάδες απορροφητικούς κρυστάλλους, που απορροφά το νερό για να διογκωθεί και είναι ένα ιδανικό προϊόν διαχείρισης πλημμυρών για όσους αναζητούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Μπορούν να επεκταθούν σε νερό σε μπανιέρα, νεροχύτη, κουβά, λάστιχο ή ακόμη και στο ίδιο το νερό της πλημμύρας. Μόλις το νερό εισέλθει εκεί, παραμένει εκεί και οι σακούλες λειτουργούν ακριβώς όπως οι αμμόσακοι για να κρατήσουν τις πλημμύρες μακριά. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις πόρτες για να αποτρέπουν τα νερά της πλημμύρας από το να εισέλθουν εντός.

 

 

Η ημιπορώδης εσωτερική επένδυση στο εσωτερικό του FloodSax περιέχει ένα ειδικό πηκτικό πολυμερές που απορροφά 20-25 κιλά νερού.

Πριν από την ενεργοποίησή τους οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου FloodSax είναι απίστευτα ελαφριοί, ζυγίζοντας εκπληκτικά μόλις 500 γραμμάρια, αλλά μόλις επεκταθεί ένα σετ των κλασσικών σάκων FloodSax 50cm x 45cm x 20cm είναι αρκετά γεροί για να σταματήσουν έναν ισχυρό χείμαρρο νερού στην πορεία του. Κάθε σετ FloodSax θα απομακρύνει περίπου 20 εκατοστά νερού και έχουν αποδείξει πλήρως την αξία τους ως φράγματα πλημμύρας ξανά και ξανά παγκοσμίως.

Αν και συχνά χρησιμοποιούνται εξωτερικά ως φράγμα για να εμποδίσουν την είσοδο των πλημμυρικών υδάτων σε σπίτια ή επιχειρήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εσωτερικά για να απορροφήσουν διαφόρων τύπων διαρροές, αλλά κι εκείνες σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από ελαττωματικούς λέβητες, θερμαντικά σώματα και σωλήνες.

Οι άνθρωποι που τα αναζητούν στο διαδίκτυο τα αποκαλούν με όλα τα είδη διαφορετικών ονομάτων, συμπεριλαμβανομένων των gelags, των floodsacks, των πολυμερών σάκων, των sandbags άλλου τύπου, των πολυμερών σάκων άμμου, των floodbags . . . αλλά το πραγματικό τους όνομα στο FloodSax.

Το βασικό είναι ότι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ με κάθε έννοια της λέξης. 

Προστασία από την τραυματική εμπειρία

Το να υποφέρετε από πλημμύρες είναι μια τόσο δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία όσο είναι πιθανό να υποφέρετε στη ζωή σας. Τα πλημμυρικά ύδατα προκαλούν τεράστιες ζημιές, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για μήνες, ενώ αυτά στεγνώνουν και στη συνέχεια αντιμετωπίζουν εκτεταμένες εργασίες επισκευής και απίστευτη ταλαιπωρία. Το FloodSax μπορεί να τα αποτρέψει όλα αυτά προστατεύοντας τις πόρτες και τους αεραγωγούς σας για να εμποδίσει την είσοδο των πλημμυρικών υδάτων.

Προστασία ακινήτου

Τα FloodSax έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς παρέχουν άμεση προστασία από πλημμύρες και διαρροές όλων των τύπων. Μόλις 30 από αυτά, ενσωματωμένα σε έναν τοίχο, προστάτευσαν εξοπλισμό αξίας 420. 000 ευρώ που ανήκε σε μια αποθήκη στο Γιορκσάιρ, καθώς τα νερά της πλημμύρας έτρεχαν προς τις εγκαταστάσεις τους. Η διευθύντρια Lynn Dare δήλωσε: «Το FloodSax έσωσε πραγματικά την κατάσταση. Ήταν απολύτως άψογοι. Υπήρχε ένας ορμητικός χείμαρρος που κατέβαινε τον λόφο και τρεις στρώσεις από 10 σάκους τον συγκράτησαν πέρα από την είσοδό μας». Προστασία από περαιτέρω καθαρισμό

Οι σάκοι άμμου μπορούν να αλλοιωθούν με την πάροδο του χρόνου και τελικά να διαλυθούν σε αντίθεση με το FloodSax που είναι καθαρό, στεγνό και εύκολο στην αποθήκευση. Οι σάκοι άμμου μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να καθαριστούν μετά την υποχώρηση των πλημμυρικών υδάτων.

Προστατεύει το περιβάλλον

Τα FloodSax δεν χρησιμοποιούν φυσικούς πόρους της γης, όπως η άμμος, και μετά τη χρήση τους μπορούν απλά και εύκολα να διατεθούν γρήγορα σε χώρους υγειονομικής ταφής, όπου θα αποσυντεθούν με την πάροδο του χρόνου.