Γιατί οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου FloodSax  είναι πλέον απαραίτητοι για την απορρόφηση διαρροών μέσα σε σπίτια και επιχειρήσεις

Τα FloodSax  χρησιμοποιούνται τώρα εκτενώς σε εσωτερικούς χώρους για να απορροφούν τα νερά από διαρροές και πλημμύρες.

Η απορροφητική τεχνολογία του FloodSax  σημαίνει ότι είναι εξίσου χρήσιμα στην "ξηρή" τους κατάσταση όσο και όταν είναι εμποτισμένα με νερό για να μετατραπούν σε εναλλακτικούς σάκους άμμου.

Τα FloodSax  μοιάζουν με μεγάλες μαξιλαροθήκες πριν έρθουν σε επαφή με το νερό και είναι εξαιρετικά λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν στα πιο δυσπρόσιτα σημεία γύρω από σπίτια και επιχειρήσεις για να απορροφήσουν τις διαρροές νερού.

Αυτό σημαίνει ότι οι σταγόνες και οι διαρροές μπορούν να πέσουν πάνω στο υλικό, το οποίο στη συνέχεια τις απορροφά, σταματώντας την περαιτέρω διαρροή.

Οι διαχειριστές εγκαταστάσεων τα χρησιμοποιούν σε εμπορικά κτίρια για την αντιμετώπιση διαρροών σε στέγες, σωλήνες και θερμαντικά σώματα και πολλοί υδραυλικοί τα έχουν πλέον μαζί τους ως απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού τους.

Το FloodSax  είναι επίσης ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για σταγόνες και διαρροές που θα μπορούσαν να επιδεινωθούν και να γίνουν ένα σημαντικό πρόβλημα πλημμύρας που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Αν υποψιάζεστε διαρροή ή στάξιμο, τοποθετήστε ένα FloodSax  από κάτω και αφήστε το για μια ή δύο ημέρες.

Είναι λευκά, οπότε αν υπάρχει μια μικρή διαρροή, τα αποκαλυπτικά σημάδια στο FloodSax  ή το ίδιο το FloodSax  που ανεβαίνει ελαφρώς θα υποδείκνυε ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να διευθετηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το FloodSax  μπορεί να αποτρέψει τις εσωτερικές ζημιές που προκαλούνται από προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, κάντε κλικ εδώ (Αγγλικό κείμενο).

Τα FloodSax  χρησιμοποιούνται τώρα από εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση διαρροών μεγάλης κλίμακας μέσα σε κτίρια και αρκετά από αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να σταματήσουν μια μεγάλη πλημμύρα μέσα σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ, η οποία έσωσε ζημιές χιλιάδων δολαρίων.

Στο Βέλγιο, μια σειρά από FloodSax  τοποθετήθηκαν γύρω από ένα ελαττωματικό σύστημα κλιματισμού στην οροφή του κτιρίου ενός ραδιοφωνικού σταθμού, γεγονός που απέτρεψε την είσοδο νερού και τη διαρροή του μέσα από τα ταβάνια, γεγονός που θα προκαλούσε κολοσσιαίες ζημιές στο εσωτερικό.

Το FloodSax  είναι σαν ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που δίνει στους ανθρώπους πολύτιμο χρόνο για να βρουν έναν υδραυλικό πριν επιδεινωθεί η κατάσταση και γι' αυτό το λόγο μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε μπορεί να προκληθεί πρόβλημα πλημμύρας.

* Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το FloodSax  μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, τότε παρακαλούμε ενημερώστε μας για το τι το χρησιμοποιήσατε και πόσο καλά σας λειτούργησε. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.